23 Nisan 2012 Pazartesi

ahhhh evvvvet yorucu geçen güzel bir gün ardından keyifle yayınlanan bir post :) 1 aydır uğraştığım  diktiğim kostümleri bugün  toplu halde resimleyebildim sonunda :)))                                                                                            bu minik prenseslerin elbiselerini dikerken çok zevk aldım altı saten üstü puanlu tüllerden  tek omuzlu cici elbiseleri benim tasarımım :))

 bunlarda devasal korsanlar  :))) oww ne zorladılar beni erkekler sendyy kumaşlardan yapıldı çizgili kumaş bulamadığımım için tek tek dikmek zorunda kaldım en sıkıcı yanıda orasıydı açıkçası ... uzun uğraşlar sonucu ortaya güzel bir iş çıktı herkes çok memnundu.. tabiki bu durum en çokta beni sevindirdi çocuklardan önce bayramı ben yaşadım sanırım!!!
 kızların kostümleri daha jan janlısından etekler jarse tarzı parlak kenarı atmayan bi kumaş türü. gömlekler saten yelekler ise süet kumaştan kemerlerimz saten... çok harika bi gösteri sundular bize.siz onların  minicik olduklarına bakmayın... sahnede devleştiler öğretmenimiz ödül olarak dondurma aldı hepsine keyifle tadını çıkarttılar bi güzel...

 ve son resimde kızımla oğlum... 22 nisanı 23nisana bağlayan gece bu elbiseyi diktik sabırsızlıkla hemencikte giydikk :)) bu kumaşlardan o kadr çok aldımki renk renk en çokta mavili çizgili karelii tam 4 kilo :) güldüğünüzü duyar gibiyim ewet yanlış değil kiloyla aldım hemde kilosu 1 tl ye.. 40 yama yaparak yatak örtüsü gömlek bluz elbise etek akla ne gelirse yapacağım bunlardan çok harika renkleri var... fırsatını bulursam eğer paylaşıcam bir günde kumaş postu hazırlıyacağım... zaten benim için önemli olan çok pahalıyı değil adam etmek yoktan varı zirvede görmek işteee buna bayılıyorum ben... çok konuştum bu vakitte satırlarıma son verirken ben yatağıma doğru ilerliyorum :P sevgiyle kalın !!!

19 Nisan 2012 Perşembe



merhabalar arkadaşlar, bloğum la ilgilenmesem de bütün canları takipteyim her gün yeni heyecanları keyifle seyretmek ne gurur verici.. daha önceleri ben nerede imişim ki :)) harikalar yaratan yurdumun harika anneleri kadınları canları.... birliğin beraberliğin paylaşmanın en güzel ortamı ... ewet uzun zamandır post hazırlayamıyorum aslında o kadar çok şey yaptımki onlarla uğraşmaktan resimleyip ekleme şansı hiç bulamadım malesef. bunlada okul için diktiğim kostümler çocukların üzerinde çekicem inşallah pazartesi günü şimdilik bu şekilde paylaşmak istedim diğerlerinide toplu bi post yayınlarım inşallah. zira daha çok çalışmamm lazımmm çokk.